Vier mannen betrapt op openbare zedenschennis in bericht ‘seksbosje’ langs E313 in Diepenbeek

In het bosje liggen een massa condooms
Rollanders In het bosje liggen een massa condooms
De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad heeft de voorbije dagen verschillende controles gehouden in het beruchte ‘seksbosje’ langs de E313 snelwegparking in Diepenbeek. Daarbij werden voorlopig al vier mannen betrapt op ‘onzedig gedrag’.

De controles kwamen er na verschillende klachten van overlast. Zondagavond kwam de politie met een anonieme ploeg ter plaatse. Zij konden al snel een 38-jarige man uit Genk en een 29-jarige man uit Houthalen-Helchteren betrappen op seksuele handelingen. Ze gingen met een PV voor openbare zedenschennis naar huis. Beiden zullen het later nog mogen komen uitleggen in het politiekantoor van hun woonplaats.

Afgelopen nacht werden in hetzelfde bosje opnieuw twee mannen verrast door een politieploeg. Deze keer ging het om een 31-jarige uit Genk en een 37-jarige uit Hasselt . Ook zij kregen een PV mee voor openbare zedenschennis, en mogen het binnenkort komen uitleggen. De politie benadrukt dat ze op regelmatige basis controles zal blijven uitvoeren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.