Stadsmakers Deurne zoekt nieuwe naam

Stadsmakers
Stadsmakers
Na de verhuis naar de districten, zijn ook de ‘Stadsmakers’ van Deurne op zoek naar een nieuwe naam. Inwoners van Deurne mogen hun voorstel insturen, en de winnaar mag zich verwachten aan een verrassingspakket vol leuke Deurnse gadgets.

‘Stadsmakers’ was voorheen een stedelijke dienst die instond voor ondersteuning van projecten en activiteiten, Lentepoets, Burendag, speelstraten, straatfeesten,... Sinds 1 januari 2019 kwamen meer en meer van deze taken van de stad naar het district. De dienst helpt bewoners om zelf initiatieven op te zetten en te organiseren, en zoekt nu ook een nieuwe naam. 

Aan de inwoners van Deurne dus om een nieuwe naam te kiezen! De andere districten hebben alvast een nieuwe naam gekozen: Berchem Buurt, Borgerbouwers, Dorpmakers (Ekeren),... Je kan je voorstel doorsturen via communicatie.deurne@antwerpen.be, voor 2 december. De winnaar krijgt een verrassingspakket vol Deurnse gadgets.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.