Rivierenhof mag opnieuw groene vlag uithangen dankzij Green Flag-award

Vorig jaar mocht het Rivierenhof de vlag voor een eerste keer hijsen
Klaas De Scheirder Vorig jaar mocht het Rivierenhof de vlag voor een eerste keer hijsen

Het Rivierenhof in Deurne heeft voor de tweede keer op rij de Green Flag-award gekregen. Dat is een internationaal kwaliteitslabel voor een duurzaam beheer van parken en groene ruimten. Dankzij de erkenning mag het Rivierenhof ook het komende jaar de groene vlag uithangen. Vorig jaar won het domein als eerste in België deze award.

Een anonieme jury bezoekt de parken en beoordeelt de inrichting, sportfaciliteiten en het onderhoud. De jury loofde het Rivierenhof om haar speeltuin in de buurt van een restaurant, de verschillende landschappen die het telt en mogelijkheden tot het vinden van verkoeling op warme dagen. Ook de sportfaciliteiten die aan de rand van het park te vinden zijn kon de jury bekoren. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Andree Durt

    Terecht, mooi park!