Pakkans op sluikstorten nu nog groter

Illustratiebeeld sluikstort.
Claudia Van den Houte Illustratiebeeld sluikstort.
De wijkteams van de Junostraat en de Unolaan van de politiezone Antwerpen hebben samen met de stadsdiensten een actie gehouden tegen sluikstorten. Er werd gewerkt met cameratoezicht vanuit de telecommandokamer om de pakkans te vergroten.

En de actie had succes, want in totaal konden acht mensen op heterdaad betrapt worden.  Eén persoon bleek na controle illegaal in ons land en werd aangehouden met het oog op repatriëring. Eén bakkerij werd gesloten door de burgemeester nadat overtredingen werden vastgesteld. Tijdens de controle werden ook zeven foutparkeerders beboet. Twaalf automobilisten die in overtreding waren, kregen ook een boete.

In de Junostraat werden vijf mensen betrapt. Een straatmuzikant in de Diksmuidelaan bleek niet over een vergunning te beschikken. De stadsdiensten haalden tijdens de actie maar liefst 180 kilogram zwerfval op. Tijdens de actie werden ook 53 parkeerovertredingen beboet, één voertuig met twee reproductieplaten werd in beslag genomen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.