Ouders doen jarige dochter ruitenwasser in bloot bovenlijf cadeau: “Buiten Marc Van Ranst, heeft ze geen mannen meer gezien”

Sabine Peeters kreeg van haar ouders voor haar verjaardag een ruitenwasser in bloot bovenlijf cadeau.
Printscreen video ATV Sabine Peeters kreeg van haar ouders voor haar verjaardag een ruitenwasser in bloot bovenlijf cadeau.
Verjaren in quarantaine is iets bijzonders. Voor Sabine Peeters uit Deurne werd het een onvergetelijke dag. Haar ouders zorgden voor een opmerkelijk verjaardagscadeau: een ruitenwasser in bloot bovenlijf. 

“Onze dochter is vandaag jarig, maar we wisten niet goed wat te doen”, zegt Maria Peeters, de moeder van Sabine, aan ATV. “Buiten Marc Van Ranst, heeft ze geen mannen meer gezien.” Toen de ruitenwasser in bloot bovenlijf aan het raam van Sabine verscheen, kon de jarige haar ogen niet geloven. 

“Als jarige wil ik even mijn ouders en broer extra in de bloemetjes zetten. Ik heb letterlijk de hele dag met een brede lach op mijn gezicht rondgelopen”, reageert Sabine. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Pauline Desmet

  Geestig... Tof van die ouders... :-)

 • Nancy De Cloedt

  Jawadde ziet er niet slecht uit ,coole ouders . Had dit nu Marc Van Ranst geweest was dat nog beter geweest,want dan zijn de vensters virusvrij ;-)

 • Shavin Hussein

  Amai , zo verstandige sympathieke ouders

 • Roger Vanopstal

  Geen mens die weet wat Van Ranst hier nu mee te maken. Hem sympathiek maken?

 • Leen Jacobs

  Zaaalig, die mag komen :)