OLT Rivierenhof bereidt zich voor op recordtemperaturen

Sfeerbeeld van een vorig concert in OLT Rivierenhof.
OLT Rivierenhof Sfeerbeeld van een vorig concert in OLT Rivierenhof.
Ook het Openluchttheater Rivierenhof neemt maatregelen om haar bezoekers tegen de hitte te beschermen. Concertgangers mogen uitzonderlijk een hervulbare drinkfles meebrengen naar de optredens die ze gratis en onbeperkt kunnen bijvullen. Wie geen fles bij zich heeft, kan die kopen aan de infostand.

Vanavond speelt Gilberto Gil ten dans in het OLT Rivierenhof in Deurne, morgen volgt Comedy Arena met onder andere William Boeva en Soe Nsuki en vrijdag staat een concert van Dez Mona op het programma. Allemaal bij tropische temperaturen tot veertig graden Celsius.

“Deze week laten we toe dat onze bezoekers een hervulbare drinkfles meebrengen naar het terrein”, zegt coördinator Dean Rayner. “Die kunnen ze gratis en onbeperkt bijvullen aan de extra waterkraantjes die we op ons binnenplein hebben geïnstalleerd. Wie geen fles bij zich heeft, kan een OLT-drinkfles kopen aan onze infostand.”

“Tot slot raden we ons publiek aan om zich goed in te smeren, want de avondzon staat recht op onze tribune gericht. Eens de zon onder is, koelt het gelukkig snel af. Hier in het Rivierenhof nog net iets sneller dan in de rest van de stad.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.