Jonge fans palmen Bosuil in tijdens RAFC Kids Fandag

kids fandang bij antwerp
Laenen kids fandang bij antwerp

Handtekeningen verzamelen van spelers, de persruimte bezoeken, gewichten heffen in de fitnessruimte of je plekje kiezen in de dug-out van je favoriete ploeg. Het kon allemaal tijdens de RAFC Kids Fandag van ‘Den Antwerp’. Zo een 1.500 mensen, vooral kinderen, zakten af naar de Bosuil. Zo ook vrienden Emile (6) en Arend (6). Voor wie het nog niet had gezien, “dit is de tenue van Antwerp,” verduidelijkt Emile meteen. Arend speelt voor Kapelle en volgend jaar vervoegt Emile zijn vriend misschien. Maar natuurlijk dromen ze beiden om ooit op die heilige grond van de Bosuil te mogen staan. 

De U8 van SK Nieuw  Stabroek amuseerde zich rot
Laenen De U8 van SK Nieuw Stabroek amuseerde zich rot

Opvallend ook veel jeugdploegen die de traditionele training op woensdagnamiddag inruilden voor een bezoekje aan de Bosuil. Ook de U8 van SK Nieuwe Stabroek deden dat. “Het is een ploeguitstapje”, vertelt trainer Bart. “We stelden dat voor en iedereen was meteen enthousiast. De meeste zijn dan ook Antwerpfan. We hebben net het stadion bezocht en dadelijk laten we ze los op het voetbal veld. Daar zullen ze zich zeker kunnen uitleven.”

Emile en Arend
Laenen Emile en Arend
Selfiejagers konden hun hart ophalen.
Laenen Selfiejagers konden hun hart ophalen.
RAFC Kids Fandag
Laenen RAFC Kids Fandag
RAFC Kids Fandag
Laenen RAFC Kids FandagReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.