Drugsteam politie slaat dubbele slag

De in beslag genomen drugs en geld bij de huiszoeking in Deurne.
Lokale Politie Antwerpen De in beslag genomen drugs en geld bij de huiszoeking in Deurne.
De lokale politie van Antwerpen heeft twee dealers kunnen strikken die vanuit hun woningen in Antwerpen en Deurne xtc en cannabis verkochten. Alle verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en blijven aangehouden.

Het wijkondersteuningsteam van de regio Oost van de politie kreeg een tip binnen van een man die cannabis verkocht vanuit zijn eigen woning in Deurne. De politie hield zijn adres in de gaten en kon vaststellen dat kopers gewoon op de raam moesten tikken om binnengelaten te worden om cannabis te kopen. Bij een huiszoeking werd 61,5 gram cannabis, 37,4 gram hasj, een kleine hoeveelheid amfetamines en 1.500 euro cash in beslag genomen. Er werd ook nog verpakkingsmateriaal en een precisieweegschaal aangetroffen. Tijdens de huiszoeking kwamen verschillende vermoedelijke klanten nog op de ruit tikken maar die kregen de kans niet meer om drugs te kopen.

In het stadscentrum merkte een wijkagent nog een andere dealer op in de omgeving van de Zoo. Het wijkondersteuningsteam Centrum werd opgetrommeld en kon gadeslaan hoe de verdachte inderdaad drugs verkocht. Ook bij hem werd een huiszoeking georganiseerd waar 92 capsules vloeibare xtc aangetroffen werden. De politie vond er ook kleine hoeveelheden speed en cocaïne, twee luxefietsen, een golftas met sticks, snowboardbotten, dokterattributen en laptops. Al die voorwerpen bleken gestolen. Er was nog een verdachte aanwezig in de woning met 13.000 euro cash op zak.

De twee dealers werden voorgeleid op verdenking van handel in verdovende middelen, diefstal en heling. De derde verdachte werd gearresteerd voor witwas. De drie mannen blijven aangehouden.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dilson Gomes

    Antwerpen is gered!! Belachelijk. Doen precies of the war on drug is nog te winnen. Softdrugs is pure tijd en geld verlies. Zouden meer het voorbeeld van Canada nemen ✌️