Districtshuis Deurne wordt Villa Freeze & Co

Het gratis winterevenement voor kinderen, ouders en grootouders belooft veel spektakel.
Klaas De Scheirder Het gratis winterevenement voor kinderen, ouders en grootouders belooft veel spektakel.
Het districtshuis van Deurne wordt morgen (vrijdag ) omgebouwd tot Villa Freeze & Co. Dat is het gratis winterevenement voor kinderen en hun ouders en grootouders. 

Kinderen kunnen zich er uitleven tijdens straattheater, een balletvoorstelling en winterse verhalen. De hele namiddag zijn er springkastelen, staat er een draaimolen en kunnen kinderen zich laten schminken op de grimestand. 

Als afsluiter van de dag staat er een vuurshow op het programma. Voor de ouders en grootouders is er ook een winterbar. Alles gaat door tussen 15 uur en 19.30 uur. Het winterballet treedt op om 15.30, 16.30 en 17.30 uur, het straattheater Grand Adagio om 16 uur en 17 uur. Alle voorstellingen en vertellingen zijn gratis.

De organisatoren vragen omdat het aantal plaatsen beperkt is aan de (groot)ouders om met maximaal één ouder mee naar de voorstelling te gaan kijken. Zo krijgen zoveel mogelijk kinderen de kans om de vertelling te zien. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.