Deurne Wintert zit opnieuw boordevol vuur, theater, muziek en vertellingen

Deurne Wintert
De Scheirder Deurne Wintert
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Deurne ‘Deurne Wintert’. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 december van 16 tot 22 uur op het Arenaplein. Het wordt een gezellige winterhappening boordevol vuur, theater, muziek en vertellingen.

Voorafgaand aan het festiviteiten op het Arenaplein, genieten kinderen om 11 uur in bibliotheek Arena van de vertelling ‘Dank je wel’ en om 14.30 uur is er de lezing van auteur Kris Van Steenberge.

Vanaf 16 uur start het programma op het Arenaplein. Ook dit jaar zullen de vuurmeesters het Arenaplein in een warme gloed doen baden. Dat zorgt voor warmte en gezellige, sfeervolle wintertaferelen. Er zijn verschillende foodtrucks en bezoekers kunnen de expo ‘Stielspiegel’ van de Spectrumschool uit Deurne bekijken. 

Daarnaast is er ook nog straattheater van de The Puffin’ Pipers. Een absurde act met twee Schotten die wel een heel bijzondere doedelzak hanteren: een bladblazer.  Octaaph maakt dan weer een levensgroot vogelskelet dat niet kan vliegen. DJ Frietmachine moet dan weer de meest swingende aardappel-installatie zijn die er bestaat.

Meer info via tel. 03 360 85 50 of www.ccdeurne.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.