Deurne trakteert fietsers op ontbijt

Fietsers worden op woensdag 29 mei  aan het kasteel Sterckshof getrakteerd op een gratis ontbijt.
Laenen Fietsers worden op woensdag 29 mei aan het kasteel Sterckshof getrakteerd op een gratis ontbijt.
Tijdens de ‘Fietsdag Deurne’ op woensdag 29 mei bedankt het district alle fietsers. Ze worden ’s morgens aan het kasteel Sterckshof getrakteerd op een gratis ontbijt.

Tijdens de ‘Fietsdag Deurne’ op woensdag 29 mei wil het district Deurne daarom alle fietsers belonen en nog meer bewoners aanzetten om hun verplaatsingen met de fiets te doen.  “Veel Antwerpenaars verplaatsen zich in de stad regelmatig of altijd met de fiets”, zegt het Deurnese districtsbestuur. “Zeker in een stad als Antwerpen met een hoge bevolkingsdichtheid, een bloeiende handel en een groot aantal openbare werken, is het belangrijk dat zoveel mogelijk verplaatsingen per fiets gebeuren. Fietsen is bovendien gezond en beter voor het milieu en is vaak sneller dan andere vervoersmiddelen.” Fietsers worden van 7.30 tot 9.30 uur ter hoogte van het kasteel Sterckshof getrakteerd op een gratis ontbijt (koffiekoek, fruit, koffie, thee en fruitsap).
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.