Air Antwerp vliegt vanaf september richting Londen City Airport

De Fokker 50 van Air Antwerp.
Air Antwerp De Fokker 50 van Air Antwerp.
Het directoraat-generaal Luchtvaart en de FOD Mobiliteit hebben een vlieg- en exploitatievergunning toegekend aan de regionale luchtvaartmaatschappij Air Antwerp. Vanaf 9 september zal Air Antwerp vanuit de luchthaven van Deurne vliegen naar London City Airport. 

Air Antwerp sloot een codeshare-overeenkomst met de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM. Op weekdagen zal het driemaal per dag heen en weer vliegen tussen Antwerpen en London City. Op zondagavond gebeurt dat één keer. Air Antwerp zal vliegen met een Fokker 50 turboprop, waarin plaats is voor vijftig passagiers.

Air Antwerp ging in mei dit jaar van start. Aandeelhouders zijn de Ierse luchtvaartmaatschappij CityJet en KLM. De Britse lagekostenmaatschappij Flybe vliegt nog tot eind deze maand vanuit Deurne naar Londen, maar dat is naar London Southend, dat verder van het stadscentrum ligt dan London City Airport.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.