Vrachtwagen rijdt tegen hoogtewerker: Arbeider komt stevig ten val

Ondersteunend beeld: een man in een hoogtewerker.
Ondersteunend beeld: een man in een hoogtewerker.
Een man uit Heusden is vrijdag zwaargewond geraakt bij een ongeval langs de Dendermondsesteenweg. De hoogtewerker waar de man op stond, werd aangereden door een vrachtwagen, waardoor hij zwaar ten val kwam. 

Het incident vond rond 11 uur plaats. De Dendermondsesteenweg werd afgesloten tussen de kerk en de Sint-Pietershofstraat. Het slachtoffer was aan het werk op een hoogtewerker langs de baan toen een vrachtwagen het werktuig raakte. Door de impact kwam hij ten val. “Hij liep onder andere een hoofdwonde op, maar verkeert niet in levensgevaar”, weet commissaris Ronny Decuyper van de lokale politie. “De man bleef na de val bij bewustzijn en werd naar het ziekenhuis overgebracht.”

 De exacte omstandigheden van het ongeval zijn voorlopig niet duidelijk. De arbeidsauditeur kwam vrijdagmiddag niet ter plaatse. De federale overheidsdienst Toezicht Welzijn op het Werk kwam wel vaststellingen doen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.