Turnclub Athena gaat opnieuw voor goud na Golden Buzzer

Athena aan de slag op BGT.
VTM Athena aan de slag op BGT.
Het demoteam van turnclub Athena uit Destelbergen verzilverde eind september een ticket voor de volgende ronde van Belgium’s Got Talent (BGT). Ze kregen lovende commentaren van de jury en de kijkers stemden massaal voor hen en beloonden hen met de ‘golden buzzer’. Op vrijdag 1 november wordt de eerste studioshow uitgezonden.

Vrijdagavond mogen 29 gymnasten tussen 11 en 26 jaar opnieuw het beste van zichzelf geven. “Ook deze keer combineren we acro, tumbling, ritmische gymnastiek en dans. Naast het sportieve element proberen we ook altijd een verhaal met een boodschap te brengen”, zegt choreografe Lynn Dhont. De jury kiest 1 act die doorgaat naar de finale op 20 december 2019. 

“De lovende commentaren na onze auditie doen ons dromen van een plek in de finale. Maar we beseffen dat we er hard zullen moeten voor knokken en dat alles tot in de perfectie zal moeten afgewerkt zijn. Als de jury ons niet rechtstreeks doorstuurt, kan het publiek ons tot in de finale loodsen. Want ook zij stemmen 1 act naar de finale. Zij kunnen op ons stemmen op vrijdag 1 november. Dit kan van na de uitzending tot middernacht”, besluit Lynn.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anny Van De Vijver

    HHet allermooiste, dat we zullen te zien krijgen vanavond is zonder twijfel 'De Athena meisjes' Meisjes met een passie voor gratie en schoonheid.Ze verdienen dubbel en dik onze stem!!!

  • Mireille Gryse

    Mijn stem hebben jullie . Goed gedaan en nog veel succes