Omleiding van 3 tot 7 juni voor aansluiting nieuwe carpoolparking op R4 in Destelbergen

Het AWV legt een nieuwe carpoolparking aan in de lus aan de R4 in Destelbergen.
Google street view Het AWV legt een nieuwe carpoolparking aan in de lus aan de R4 in Destelbergen.
Het Agentschap Wegen en Verkeer legt sinds eind november een nieuwe carpoolparking met 173 parkeerplaatsen aan langs de Dendermondesteenweg (N445) in Destelbergen. Om de parking aan te sluiten op de lus van de oprit van de R4, is er vanaf 3 tot 7 juni een omleiding.

Tijdens de eerste week van juni wordt de middenberm open gemaakt om de parking toegankelijk te maken. Ook de toegang van de parking wordt aangesloten op de rijweg. Daarvoor wordt de Dendermondesteenweg tussen de op- en afritten van de R4 één week afgesloten.

De omleiding.
AWV De omleiding.

De gloednieuwe carpoolparking biedt plaats aan 161 wagens, waaronder 6 parkeerplaatsen voor personen met een handicap. Er komt ook een beveiligde parking voor 12 vrachtwagens. Daarnaast zijn er laadpalen voor elektrische wagens en een overdekte fietsenstalling gepland. Voor de goede afwatering wordt een bufferbekken aangelegd. Het Agentschap Wegen en Verkeer wil met de parking een einde maken aan de onveilige situatie door wildgeparkeerde auto’s op en langs de steenweg. Meer info op www.wegenenverkeer.be/Destelbergen
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.