Man rijdt tegen verlichtingspaal, maar overleeft klap

De wagen belandde op zijn dak.
RV De wagen belandde op zijn dak.
Bij een ongeval op de Dendermondsesteenweg in Destelbergen is vrijdagochtend rond half drie een wagen op zijn dak beland. De bestuurder, een 43-jarige man uit Gent, reed tegen een verlichtingspaal op het kruispunt met de Reinaertweg. Hij overleefde de klap.

Volgens ooggetuigen reed de man al zwalpend tegen de paal. “Het slachtoffer had te veel alcohol gedronken”, zegt Ronny Decuyper politiewoordvoerder van de zone Rhode & Schelde. “De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar. Ewas niemand anders bij het ongeluk betrokken.” De Dendermondsesteenweg bleef twee uur lang afgesloten. 

Soortgelijk ongeluk

De man belandde op zijn dak op amper driehonderd meter van een kruispunt waar vijf maanden geleden een dronken bestuurder een dodelijk ongeval veroorzaakte. Toen reed een 19-jarige bestuurder ook tegen een verlichtingspaal. Bij die aanrijding kwam een van de inzittenden, een 20-jarige man uit Wachtebeke, om het leven. 

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Dendermondsesteenweg met de Reinaertweg.
Google Maps Het ongeval vond plaats op de kruising van de Dendermondsesteenweg met de Reinaertweg.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.