Inschrijven voor SportYves tegen Kanker

De familie van Yves De Lausnay in 2018.
Didier Verbaere De familie van Yves De Lausnay in 2018.
Na een geslaagde eerste editie van SportYves in 2018 slaan vrienden en familie van de overleden schepen Yves De Lausnay de handen opnieuw in elkaar. Iedereen kan op zondag 15 december voor de tweede maal genieten van de warmste familiedag van Destelbergen.

De warmste familiedag van het jaar vindt plaats aan het Damvalleimeer op zondag 15 december. SportYves is meer dan alleen een sportevenement. Zo kunnen de deelnemers naast lopen, wandelen of fietsen, ook samen met hun supporters genieten van een kerstmarkt met dj, optredens, eet- en drankstandjes. De allerkleinsten kunnen zich helemaal uitleven in het kinderdorp.

Lopen en wandelen voor het goede doel tijdens Sportyves aan het Damvalleimeer in Destelbergen.
Didier Verbaere Lopen en wandelen voor het goede doel tijdens Sportyves aan het Damvalleimeer in Destelbergen.

SportYves zal altijd de naam van Yves De Lausnay blijven dragen. Toch bleek uit de mooie reacties in 2018 dat er heel wat gelijkaardige verhalen zijn. Om deze reden zouden we graag iedereen de kans geven om zijn geliefde, familie of vriend(in) te steunen of te herdenken. Kom als groep en laat jouw ‘Yves’ weten dat je er voor hem/haar bent met onze #iedereenzijnyves!

Alles staat in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel en is een samenwerking met de gemeente Destelbergen. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker. Vind meer informatie of koop tickets op de website www.yvestegenkanker.be. Elke bijdrage is welkom op het rekeningnummer BE23 0689 1097 2291. 

Team Aernoudt uit Destelbergen liep rondjes tijdens Sportyves in Destelbergen.
Didier Verbaere Team Aernoudt uit Destelbergen liep rondjes tijdens Sportyves in Destelbergen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.