Eten of drank verkopen tijdens Graspop? Vraag vergunning voor 30 mei

Archiefbeeld: Graspop Metal Meeting.
GMM Stijn Verbruggen Archiefbeeld: Graspop Metal Meeting.
Wie tijdens Graspop Metal Meeting eten of drinken wil verkopen nabij de festivalweide kan nog tot 30 mei een vergunning aanvragen. Dinsdagavond vindt een informatiemoment plaats.

Tijdens het voorlaatste weekend van juni staat Dessel weer in het teken van de Graspop Metal Meeting. Voor lokale inwoners en verenigingen hèt moment om een centje bij te verdienen. “Inwoners, plaatselijke verenigingen en gevestigde handelaars of ondernemers die in het bezit zijn van een leurkaart kunnen een aanvraag indienen voor het bekomen van een toelating van 20 juni tot en met 24 juni 2019 in volgende zone: de Boeretangsedreef, Hoefstraat, Kleine Boeretang, Kastelsedijk, Gravenstraat en Zandbergen. De vergunning moet voor 30 mei bij het gemeentebestuur aangevraagd zijn”, klinkt het bij de gemeente.

Op 14 mei 2019 om 20 uur organiseert het gemeentebestuur van Dessel een kort informatiemoment rond de organisatie van ambulante handel tijdens Graspop Metal Meeting. Deze infosessie gaat door in de raadzaal van administratief centrum De Plaetse.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.