Affiche Dessel Swingt compleet: Gers Pardoel sluit marktfestival af

De affiche van Dessel Swingt 2019
Dessel Swingt De affiche van Dessel Swingt 2019
De affiche van Dessel Swingt is compleet. Gers Pardoel sluit het muzikale evenement af op zaterdag 31 augustus.

De organisatoren van Dessel Swingt maakten begin maart de eerste namen bekend. Toen werd al duidelijk dat onder meer Jelle Cleymans en zijn El Bandido’s op het podium zullen staan, en dat bezoekers zich ook mogen verwachten aan een Ode aan Neil Young. “Intussen is de affiche compleet met een derde klepper: Gers Pardoel zal het hoofdpodium van Dessel Swingt afsluiten en het marktplein van Dessel laten zingen en swingen. Het belooft een swingende editie te worden”, zegt Patrick Vanbroeckhoven.

In mei 2019 brengt Gers Pardoel zijn nieuwe album uit. “Op Dessel Swingt zal hij het marktplein afsluiten met zijn nieuwe nummers en populaire hits, feest gegarandeerd.”

Dessel Swingt is een organisatie van Graspop VZW en de gemeente Dessel. Het marktfestival heeft twee podia. Naast muziek is er ook tal van randanimatie.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.