Vrijwilligers gezocht om azalea’s te verkopen voor Kom op tegen Kanker

RV
Het gemeentebestuur van Dentergem is op zoek naar vrijwilligers voor het 25ste Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker, tijdens het derde weekend van september.

Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker viert dit jaar een belangrijke verjaardag. Tijdens het derde weekend van september zullen al voor de 25ste keer duizenden azalea’s hun weg vinden naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Vorig jaar werden 332.000 plantjes verkocht, goed voor 2,3 miljoen euro. Dit jaar mikt Kom op tegen Kanker opnieuw op een recordjaar. De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. 

Op 13, 14 en 15 september rekent het gemeentebestuur van Dentergem op haar inwoners. Wij roepen zoveel mogelijk mensen op om deel te nemen aan de plantjesverkoop”, zegt de gemeente. “Wie zich geroepen voelt om plantjes huis-aan-huis te verkopen of om op een andere manier mee te werken, mag contact opnemen met Rita Marichael op 051/57.55.19. of milieu@dentergem.be.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.