Vrijwilligers gezocht om azalea’s te verkopen voor Kom op tegen Kanker

RV
Het gemeentebestuur van Dentergem is op zoek naar vrijwilligers voor het 25ste Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker, tijdens het derde weekend van september.

Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker viert dit jaar een belangrijke verjaardag. Tijdens het derde weekend van september zullen al voor de 25ste keer duizenden azalea’s hun weg vinden naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Vorig jaar werden 332.000 plantjes verkocht, goed voor 2,3 miljoen euro. Dit jaar mikt Kom op tegen Kanker opnieuw op een recordjaar. De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. 

Op 13, 14 en 15 september rekent het gemeentebestuur van Dentergem op haar inwoners. Wij roepen zoveel mogelijk mensen op om deel te nemen aan de plantjesverkoop”, zegt de gemeente. “Wie zich geroepen voelt om plantjes huis-aan-huis te verkopen of om op een andere manier mee te werken, mag contact opnemen met Rita Marichael op 051/57.55.19. of milieu@dentergem.be.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.