Vermiste rusthuisbewoner
dood uit Leie gehaald

Etienne Dewagenaere.
RV Etienne Dewagenaere.
Aan de brug van Oeselgem (Dentergem) is vrijdagvoormiddag het lichaam van de vermiste Etienne Dewagenaere uit de Leie gehaald. 

De bejaarde man had donderdagmiddag met zijn fiets zijn kamer in het woon- en zorgcentrum Onze Lieve Vrouw van Lourdes in Wakken (Dentergem) verlaten. Rond 17 uur kon hij nog in een café in Oostrozebeke opgemerkt worden, maar ’s avonds keerde hij niet meer naar het rusthuis terug. De rusthuisdirectie verwittigde daarop de politie en familie, met een zoektocht en opsporingsbericht tot gevolg. “Vrijdagochtend startte het rusthuis ook zelf een zoekactie totdat we het nieuws vernamen dat hij gevonden was”, aldus algemeen directeur Jan Braekevelt. Etienne was een bewoner van de afdeling Avondrust in de Markegemstraat in Wakken.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Paul Philippaerts

    Als euthanasie zo moeilijk is worden er eenvoudige oplossingen gezocht. Slimme mens. Of denkt iedereen dat oudere mensen in rusthuizen supergelukkig zijn?

  • Elisa deJong

    Arme man, wat is er gebeurd..