Minder Mobielen Centrale zoekt vrijwilligers

De MMC van Dentergem is op zoek naar vrijwilligers.
rv De MMC van Dentergem is op zoek naar vrijwilligers.
De Minder Mobielen Centrale van Dentergem is op zoek naar vrijwilligers. De vrijwilligers zetten zich dagelijks in om 60-plussers, mensen met een beperking of mensen in een sociale noodsituatie veilig naar hun bestemming te brengen. 

De Minder Mobielen Centrale van Dentergem telt acht vrijwilligers, goed voor 810 ritten en een afstand van 20.597 kilometer. De gemeente doet een oproep naar nieuwe vrijwilligers om het team te versterken. Dankzij de vrijwilligers kunnen leden van de Minder Mobielen Centrale deelnemen aan het alledaagse leven op een aangename manier door onder andere een bezoek te brengen aan een vriend, naar de supermarkt, kapsalon of Okra. 

Wie zich een paar dagen per week kan vrijmaken, een rijbewijs B en een eigen wagen heeft, kan contact opnemen met Dieter Baert van het OCMW Dentergem op 056/62.10.17 of via dieter.baert@ocmwdentergem.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.