Man even kritiek nadat hij gekneld raakt achteraan vrachtwagen

Vloerlegger Andy Deman werd naar het AZ Groeninge in Kortrijk overgebracht.
Hans Verbeke Vloerlegger Andy Deman werd naar het AZ Groeninge in Kortrijk overgebracht.
Langs de Oeselgemstraat in Wakken is donderdag op de middag een 48-jarige vloerlegger levensgevaarlijk gewond geraakt bij een arbeidsongeval.

Dat gebeurde om kwart voor één op de oprit voor zijn bedrijf. Andy Deman wilde een herstelling uitvoeren aan het mechanisme achteraan een vrachtwagen waarmee een container op de carrosserie kan getrokken worden. Hij was daarom in een nauwe ruimte gekropen tussen de dubbele achterwielen. Toen plots de hydraulische leidingen van het mechanisme in werking traden, raakte de man gekneld. De brandweer snelde ter plaatse om hem te bevrijden. Dat gebeurde met de grootste omzichtigheid. Andy Deman kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend en werd vervolgens naar het AZ Groeninge in Kortrijk overgebracht. Hij verkeerde op dat moment in levensgevaar maar intussen is dat geweken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.