Jettie Pallettie vervangt wijlen Paul Severs op Wakken Swingt

Ambiancekoningin Jettie Pallettie komt naar Wakken Swingt.
Photonews Ambiancekoningin Jettie Pallettie komt naar Wakken Swingt.
De organisatoren van Wakken Swingt, het gezellige familiefestival dat dit jaar op zaterdag 13 juli plaatsvindt, hebben de Nederlandse Jettie Pallettie aan de affiche toegevoegd. Door het overlijden van zanger Paul Severs moesten ze in allerijl op zoek naar een vervanger.

Het jaarthema van Wakken Swingt is dit jaar ‘fout’ en dat thema zit de Nederlandse ambiancekoningin met de extravagante outfits als gegoten. De kans is dus groot dat er op 13 juli heel wat polonaises op de Wapenplaats zullen gedanst worden.

Andere artiesten die dag zijn Kids Got Talent, Yves Segers, het Ingelmunsterse duo De Wilfrieds & dj Sven Ornelis. De presentatie is in handen van Yvie in’t Echt. Tickets zijn te koop bij het bestuur, online of in cafés Het Schaak, Flandria en drankenhandel Drinxit, bakkerij Adams, Bij Greta of ’t Gazettewinkelke. Meer info op www.wakkenswingt.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.