Floorballclub zoekt nieuwe leden

De floorballers zijn op zoek naar nieuwe leden die in de sporthal van Markegem mee willen trainen.
VDI De floorballers zijn op zoek naar nieuwe leden die in de sporthal van Markegem mee willen trainen.
Sinds het vertrek van floorballclub Flo-Mark Bullets uit de sporthal van Markegem beoefenen enkele recreanten er nog steeds de sport. Om toch volwaardige wedstrijdjes te kunnen spelen, zijn ze nog op zoek naar nieuwe leden.

Floorball is een balsport die vooral in Scandinavische landen heel populair is, maar ook in onze contreien stilaan aan een opmars bezig is. De bedoeling is dat de spelers van een team het balletje met een stick in het doel van de andere tegenstander kunnen krijgen. "De Flo-Mark Bullets zijn vertrokken naar Oostrozebeke omdat ze daar meer trainingsuren konden krijgen, maar niet voor iedereen was het evident om hen naar daar te volgen", vertelt floorballer Tom Cnudde.

Vanaf 16 jaar

"Een achttal mensen besloot de sport verder in Markegem te beoefenen, maar enkel recreatief. We spelen wedstrijden voor het plezier, maar komen nog leden te kort als we wedstrijden van zes tegen zes willen spelen. De sport is vrij intensief, maar zeker niet zo bruut als (ijs)hockey. Daarom zoeken we nog nieuwe leden vanaf zestien jaar. We beschikken hier zelf al over het materiaal en de boarding. Het volstaat om langs te komen op onze wekelijkse training in de sporthal in de Brouwerijstraat op maandag tussen 19.30 en 21 uur. We hebben ook een apart tijdslot voor kinderen tussen 6 en 8 jaar. Ook zij zoeken nog nieuwe leden." Meer info bij de sportdienst op 051/57.55.28. Ervaring is niet vereist. (VDI)