Zwaargewonde bij frontale aanrijding nadat bestuurder van rijbaan afwijkt

De crash was bijzonder hevig. De bestuurder moest uit zijn wagen bevrijd worden door de brandweer.
Koen Baten De crash was bijzonder hevig. De bestuurder moest uit zijn wagen bevrijd worden door de brandweer.
Bij een frontale aanrijding op De Steenweg naar Wetteren zijn drie personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde maandagavond rond 17.45 uur. Een bestuurder van een blauwe personenwagen reed in de richting van Wichelen toen hij plots de controle over zijn stuur verloor. Hij reed een paaltje van een verkeerseiland aan en botste daarna frontaal tegen een jeep. 
De brandweer helpt de bestuurder uit zijn wagen.
Koen Baten De brandweer helpt de bestuurder uit zijn wagen.

Hoe het komt dat de bestuurder plots van zijn rijbaan afweek en op het verkeerseiland botste, is niet duidelijk. De ravage na het ongeval was gigantisch groot. In de jeep zat een vader met zijn kinderen. De man en één van de kleintjes liepen lichte verwondingen op en werden naar het ziekenhuis gebracht voor controle. De bestuurder van het andere voertuig was er erger aan toe. Hij geraakte niet meer eigenhandig uit zijn voertuig en de brandweer moest hem bevrijden. Het slachtoffer kon snel uit de wagen gehaald worden en werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. 

Door de zware klap was de Steenweg naar Wetteren volledig afgesloten voor het verkeer. Beide voertuigen moesten getakeld worden. 

De steenweg was een tijdlang afgesloten door de zware klap.
Koen Baten De steenweg was een tijdlang afgesloten door de zware klap.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.