Zin in een eindejaarsfeestje? Op deze plaatsen zet je 2020 alvast goed in

ANP
Nog vier dagen en het nieuwe jaar wordt ingezet. Op verschillende locaties in onze regio kan je het jaar aftrappen met een stevig feestje. Wij zochten alvast de leukste plekken uit. 

Fabriek Baasrode 

Al vele jaren een vaste waarde en garantie voor een spetterend feestje. Het nieuw jaar kan je inzetten in Fabriek in de Fabriekstraat in Baasrode. De deuren gaan open om middernacht en de party gaat door tot de vroege uurtjes. Er is zelf een ontbijt voorzien. 

Stuikfuif

Ook een klassieker in Dendermonde. Chiro Don Bosco organiseert al jarenlang zijn stuikfuif in Grembergen. Deze gaat door in de gemeenteschool en start om half een. Het feest gaat ook door tot de vroege uurtjes. Onder andere DJ Licious verzorgt er de muziek. 

Jeugdhuis Juvenes 

Ook in Zele kan je terecht voor een nieuwjaarsfeestje. Jeugdhuis Juvenes verwelkomt je van 1 tot 5 uur ‘s nachts. Voor slechts 5 euro kan je afzakken naar het jeugdhuis om al feestend het nieuwe jaar in te zetten. 

Jeugdhuis Zenith 

In de Otterstraat bij Jeugdhuis Zenith kan je ook vanaf 0.30 uur terecht in de fuifzaal. Tot 6.00 uur ‘s ochtends gaat het feestje daar door en zijn er koffiekoeken als ontbijt. De inkom is 20 euro aan de kassa en 15 euro in voorverkoop. Voor deze prijs krijg je wel alle drank gratis en hoef je ter plekke niets meer te betalen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.