Wintersneukeltoer in Vlassenbroek

De vijf horecazaken van Vlassenbroek in Baasrode slaan de handen in elkaar. Resultaat is een Wintersneukeltour waar in elke deelnemende zaak genoten kan worden van wat lekkers.

Vijf Vlassenbroekse horecazaken organiseren een Wintersneukeltour op zaterdag 23 december. In elke zaak kan men genieten van wat lekkers. In Huize Geertrui is er vanaf 12 uur een demonstratie 'show cooking' op een OFYR-barbecue, met Superano ham en entrecôte. Om 14 uur komt de Kerstman hier langs voor een fotomoment. Een kerstkoor en Vocaal Ensemble Nobile zorgen voor extra sfeer van 16.30 tot 18.30 uur.


In taverne D'Oude Pomp zijn tussen 12 en 18 uur smoutebollen en oesters te verkrijgen. 't Ateljeeken presenteert tussen 14 en 17 uur wildpasteitjes en Crémant d'Alsace. In bistro Patati serveren de uitbaters vanaf 12 uur winterse soep, winterse hapjes en een winterdessert. Om 20 uur treedt daar het Verjazz Combo met saxofonist Peter Verhas op. Tot slot zij in De Kleine Notelaar 'Nele's ballekes' te verkrijgen.


Om 16 uur is er een folkoptreden en om 18 uur komt de Kerstman langs. Om 20 uur treedt de bluesgroep Scotch, no Soda Blues & Rock'n Roll op. Iedereen is welkom. (DND)Video