Wie wordt nieuwe uitbater voor cafetaria sporthal en zwembad?

Copyright : Geert De Rycke
Wie wordt de nieuwe uitbater voor de cafetaria van de sporthal van Oudegem en het zwembad Olympos. Het Dendermondse stadsbestuur en Autonoom Gemeentebedrijf AGB zijn op zoek naar nieuwe concessiehouders. Wie interesse heeft, kan zijn kandidatuur stellen tot 7 juni.

De nieuwe concessiehouder mag negen jaar lang de cafetaria uitbaten. “We zijn op zoek naar kandidaten met een hart voor sport en een grote portie ondernemerszin”, zegt schepen van sport Nele Cleemput (CD&V). “Op 31 augustus loopt de concessieovereenkomst voor de uitbating van de cafetaria van het zwembad ten einde. De concessie voor de sporthal Oudegem loopt af op 30 juni. De nieuwe startdata zijn respectievelijk 1 september en 1 augustus. Tegen dan moeten we nieuwe uitbaters hebben.”

De toewijzing voor de cafetaria van Olympos zal niet alleen gebeuren op basis van de prijs, maar ook ideeën over een nieuw cafetariaconcept worden als evaluatiecriteria opgenomen. De mate waarin dit concept aansluit op de uitstraling van zwembad Olympos is een belangrijke factor bij het beoordelen van de offertes.

“We hopen dat de uitbaters deze sportief kloppende harten extra schwung zullen geven”, zegt Cleemput. “Beide cafetaria zijn goed gelegen. Zo is de cafetaria van Olympos ook uitvalsbasis voor heel wat wandel- en fietsroutes, ligt het naast een speelpleintje en is er voldoende parkeergelegenheid. Met een goed bezet zwembad is dit zeker een mooie opportuniteit. Ook de sporthal van Oudegem geniet een volledige avondbezetting.”

Meer info over de voorwaarden van de concessies is te vinden op www.dendermonde.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.