Wandeling langs kunstateliers

Leo De Beul  is één van de kunstenaars die zijn atelier en tuin openstelt.
Geert De Rycke Leo De Beul is één van de kunstenaars die zijn atelier en tuin openstelt.
Het Davidsfonds van Dendermonde organiseert op zondag 2 juni een wandeling langs drie kunstateliers. Deelnemers kunnen op die manier kennismaken met het werk van Leo De Beul, Hans De Munter en Hugo Van Ransbeeck. 

De oudste van het drietal, Leo De Beul, schildert en beeldhouwt en maakte ook van zijn tuin een kunstwerk. Hugo Van Ransbeeck, toont werken in zijn atelier, huis en tuin. Hans De Munter tekent en etst met veel detail. Ook zijn atelier, huis en rozen- en bloementuin vormen samen één kunstwerk. Deelnemen aan de kunstroute kan op zondag 2 juni. Het gaat om een begeleide wandeling van een drietal kilometer. De tocht start om 14 uur aan de Korte Dijkstraat 75 in Dendermonde. Deelnemen kost 5 euro voor leden, 7 euro voor niet-leden. Info en inschrijvingen: willemvandenbremt@gmail.com of 0485/96.01.29.  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.