Vrachtwagenchauffeur rijdt op jaagpad naast VPK en krijgt proces-verbaal

De vrachtwagenbestuurder reed op het jaagpad naast papierfabriek VPK.
Google Maps De vrachtwagenbestuurder reed op het jaagpad naast papierfabriek VPK.
De politie van Dendermonde heeft een proces-verbaal opgesteld voor een vrachtwagenbestuurder die het verbodsbord van het jaagpad negeerde en met zijn tientonner gewoon verder reed. Hij reed hierdoor op een wandel- en fietspad naast de papierfabriek VPK. 

De politie houdt de situatie sinds de start van de werken op 5 augustus nauwlettend in de gaten. Ze helpen verloren gereden vrachtwagenchauffeurs weer op de correcte weg. Overtreders zoals vandaag krijgen een boete en een proces-verbaal. 

Bij de start van de werken werden ook de omleidingsborden gecontroleerd. Hierbij werd vastgesteld dat er enkele fouten stonden en de vrachtwagenchauffeurs verkeerde info kregen. De aannemer werd aangesproken en hij zal de nodige aanpassingen doen. De politie van Dendermonde zal vanaf vandaag de situatie verder in de gaten houden en ingrijpen als het moet. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • GUY DE SCHRIJVER

    In de aanpalende straten rijden ook vrachtwagens ook al zijn er verbodstekens geplaatst! Vandaag kn de Pastoor Justus De Harduynstraat, 2 vrachtwagens na elkaar! Fietsers lopen hierbij gevaar en de vele auto's die er geparkeerd staan kunnen beschadigingen oploppen. Hier moet ingegrepen worden voor er ongelukken gebeuren