Verschillende inbraakpogingen in woningen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

.
Securitas .

De lokale politie van Dendermonde heeft woensdagochtend op drie verschillende locaties een poging tot inbraak vastgesteld aan een woning in Dendermonde. De eerste vaststelling werd gedaan rond 8 uur ‘s ochtends in de Kruisstraat in Sint-Gillis-Dendermonde. Daar werd een raam opengebroken, maar verder werd er niets gestolen. 

De twee andere feiten speelden zich af in de Breestraat. Een omheining werd er beschadigd aangetroffen, maar de daders raakten verder niet binnen. Even verderop werd er ook een inkeping aan de achterdeur van de garage vastgesteld. 

Dinsdagavond werd ook al een inbraakpoging vastgesteld bij een handelszaak op de Steenweg naar Wetteren in Schoonaarde. Daar werd een raam ingegooid en de bureaus doorzocht. Het is nog niet bekend wat het nadeel is bij de zaak. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.