Verkeersmaatregelen voor Dendermonde carnaval

RV

Zondag trekt de jaarlijkse carnavalsstoet opnieuw door de straten van Dendermonde. De stoet vertrekt rond 14.00 uur aan de Gentsesteenweg. De straten van de omloop zijn afgesloten voor alle verkeer vanaf 12.00 uur. Tot middernacht geldt er een parkeerverbod. 

Via de Gentsesteenweg gaat de omloop naar de Kerkstraat, Prudens Van Duysestraat, Sas, Greffelinck, Emiel Van Winckellaan, Beurzestraat, Kerkstraat, Justitieplein, Franz Courtensstraat, Bogaerdbrug, Werf, Koningin Astridlaan, Dijkstraat, Oude Vest, Brusselsestraat, Zuidlaan, Begijnhoflaan, Sint-Jorisgilde, Vlasmarkt, Vlasmarktbrug en dan volgt de apotheose op de Grote Markt. 

Naast het parkeerverbod zijn er ook nog enkele andere verkeersmaatregelen. In de Lindanusstraat mag het verkeer in twee richtingen maar is er wel een parkeerverbod. Ook op het stationsplein is er een parkeerverbod vanaf 12.00 uur. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.