Vandalen duwen oldtimer Volkswagen in gracht en zetten het op een lopen

De vandalen duwden het voertuig in de gracht ter hoogte van de carnavalswerkhallen.
RV De vandalen duwden het voertuig in de gracht ter hoogte van de carnavalswerkhallen.
Een drietal jongeren hebben woensdagavond een Volkswagen Polo oldtimer in de gracht geduwd en daar achtergelaten. De feiten gebeurden rond 21.30 uur op de parking in de Hemelstraat in Sint-Gillis-Dendermonde. Een getuige zag hoe drie jongeren rond de 15 à 16 jaar de wagen in de gracht duwden en het daarna op een lopen hebben gezet. 

De Polo is dertig jaar oud. De eigenaars van het voertuig zijn nu op zoek naar andere getuigen of mensen die weten wie de drie jongeren zijn. “De wagen vertoonde verschillende blutsen en schade aan de achterlichten, en moest getakeld worden”, aldus Gert De Backer. De politie werd verwittigd en kwam de nodige vaststellingen doen. “Mocht iemand weten wie het gedaan heeft, mogen ze altijd met mij of de politie contact opnemen. Als ze wroeging hebben, kunnen we misschien nog iets regelen”, klinkt het. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.