Uitbaatster trakteert 60 alleenstaanden op heerlijke pannenkoeken

Els trakteert haar vaste klanten op gratis pannenkoeken.
Geert De Rycke Els trakteert haar vaste klanten op gratis pannenkoeken.
Els De Winter van Horecazaak bij Els op de Frans Courtensstraat in Dendermonde heeft donderdagmiddag een 60-tal alleenstaanden ontvangen in haar zaak en getrakteerd op gratis pannenkoeken. In het verleden nodigde ze ook al eens de Tondeldoos uit om hen te trakteren. “In deze periode van Kerstmis is het leuk eens iets te doen voor mijn klanten", zegt Els. 

De alleenstaanden en 65-plussers die aanwezig waren, zijn bijna allemaal vaste klanten van Els. Zij kregen een persoonlijke uitnodiging om een pannenkoek te komen eten in haar zaak. “Normaal ben ik gewoon open, maar ik besloot vandaag deze gelegenheid te organiseren en de alleenstaanden een fijne namiddag te bezorgen", klinkt het. 

In twee verschillende groepen van dertig personen kwamen de 65-plussers genieten van een heerlijke pannenkoek. Het is de eerste keer dat ze dit organiseert voor alleenstaanden, maar het is meteen een succes. “Rond deze periode is er niemand graag alleen, daarom besloot ik dit te organiseren, en de klanten appreciëren dit enorm. Op deze manier hebben ze ook iets te doen en kunnen ze gezellig babbelen met elkaar", aldus Els. “Ik doe graag eens iets voor de mensen, het is toch niet de drukste periode van het jaar, dus ideaal om dit te organiseren.”
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jos Mariman

  prachtig een voorbeeld voor ons allen

 • Linda Pieters

  Geweldig !

 • Steven Guiot

  Geweldig initiatief Els! Groetjes en prettig eindejaar van Steven en Jana!

 • Geert Maes

  Super Els! Het typeert jou. Je bent een warm mens met het hart op de juiste plaats!❤️

 • Brigitte Lambrecht

  Een top madam, met het hart op de juiste plaats