Toegangsweg naar Olympos weer open

RV
De toegangsweg en de parking van zwembad Olympos aan de LeopoldII-laan in Dendermonde zijn weer volledig open. Een aannemer was er de voorbije weken aan het werk in het kader van het wegenis- en rioleringsproject Kalendijk. 

Daarbij krijgt de Kalendijk en ook de omgeving van Olympos gescheiden riolering, zodat het vuile afvalwater van onder andere het zwembad niet meer in de Vondelbeek terechtkomt. Om die riolering aan te leggen, was in de eerste fase de toegangsweg naar het zwembad de voorbije weken afgesloten en was de parking onbruikbaar. Omdat de aannemer klaar is met deze eerste fase, kan de toegang weer open. De toplaag in asfalt ontbreekt nog wel. Die wordt pas in de week van 11 maart aangebracht. Dan zullen parking en toegangsweg weer één dag afgesloten zijn. In afwachting daarvan mag het verkeer van bezoekers aan het zwembad er nu wel al over. Bestuurders worden wel opgeroepen om voorzichtig te rijden, omdat de ruwe ondergrond steenslag kan veroorzaken en er nog niveauverschillen zijn. De twee rotatieplaatsen voor bussen op de LeopoldII-laan blijven wel voorlopig behouden tot na de aanleg van de toplaag.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.