Stikstof en Juicy staan in uitverkochte Belgica Bis

Optreden van Stikstof in Belgica Bis
Copyright : Geert De Rycke Optreden van Stikstof in Belgica Bis

Eerste Geruisconcert van het seizoen is meteen een voltreffer.

Ambiencemakers van dienst zijn Stikstof, het geesteskind van Jazz, Zwangere Guy & Astrofisiks. Die sinds 2010 een gezicht gegeven hebben aan de Brusselse rapscène en hun lyrics van de pleintjes naar de huiskamers gebracht. Hun raps zijn een vergrootglas voor hun leven, hun generatie en hun Brussel. Ze hebben hun eigen label Frontal opgericht waar ze de Brusselse jeugd de kansen willen bieden die ze zelf hebben moeten afdwingen. Ze zijn het levende bewijs dat Nederlandstalige hiphop kan.

Stikstof had de zaal metten mee.
Copyright : Geert De Rycke Stikstof had de zaal metten mee.

Juicy startte twee jaar geleden als een live concept waarbij ze covers van 90’s R&B classics brachten, wat in die tijd uitgroeide tot een ware hype in Franstalig België. ‘Count Our Fingers Twice’ is hun eerste eigen single en voorsmaakje van hun veelbelovende debuut-EP ‘Cast a Spell’ .

Optreden van Stikstof in een overvolle zaal.
Copyright : Geert De Rycke Optreden van Stikstof in een overvolle zaal.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.