Exclusief voor abonnees

Nervositeit voor kaartenverkoop Ros Beiaardommegang neemt toe: Met deze zes tips scoor je tribunekaarten voor de Grote Markt

Aanschuiven meterslang en de hele nacht door: wie tribunekaarten op de Grote Markt tijdens de Ros Beiaardommegang wil, ontsnapt er niet aan. Ook tien jaar geleden was dat het geval.
RV Aanschuiven meterslang en de hele nacht door: wie tribunekaarten op de Grote Markt tijdens de Ros Beiaardommegang wil, ontsnapt er niet aan. Ook tien jaar geleden was dat het geval.
In heel wat Dendermondse gezinnen stijgt de spanning en worden volop voorbereidingen getroffen voor de start van de ticketverkoop voor tribunekaarten op de Grote Markt tijdens de Ros Beiaardommegang. Nu al is duidelijk dat het zaterdag aanschuiven geblazen zal zijn aan het stadhuis om de gegeerde tickets voor apotheose op de kop te tikken. De kaarten zijn enorm gewild, maar de oplage is met zo’n 2.000 exemplaren beperkt. Wie tickets wil scoren, is beter goed voorbereid. Deze zes tips bieden alvast enige garantie.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.