Massale opkomst voor kerststallentocht in Baasrode

Geert De Rycke
Geert De Rycke
De 28ste editie van de kerststallentocht in Baasrode was opnieuw een groot succes. De gezinsbond organiseert de tocht al jaren en lokt telkens honderden bezoekers naar de deelgemeente van Dendermonde. 

De tocht trok opnieuw langs 12 kerststallen verspreid over het hele dorp. In elke stal zag je een tafereel in een bepaald thema. Dit jaar ging het over films die te maken hadden met Kerstmis. Honderden wandelaars namen deel aan de tocht doorheen Baasrode en genoten er van een hapje en een drankje onderweg. 

Geert De Rycke

De stallen onderweg worden zoals elk jaar opgemaakt door lokale verenigingen uit Baasrode. Een deel van hun opbrengst wordt ook traditiegetrouw geschonken aan het goede doel. Van de opbrengst gaat 20 procent naar het kinderkankerfonds bollepopjes. Dit zijn popjes die gemaakt worden om kinderen met kanker te steunen. 

Onderweg konden de deelnemers ook een woord raden. Er is ook een grote tombola waarbij tal van prijzen te winnen zijn.

20191229 Baasrode Foto Geert De Rycke
Kerststallentocht  
13u - 15u : Kerststallentocht in Baasrode.
Geert De Rycke 20191229 Baasrode Foto Geert De Rycke Kerststallentocht 13u - 15u : Kerststallentocht in Baasrode.
Kerststallentocht.
RV Kerststallentocht.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.