Man slaat met schop voordeur in en bedreigt bewoners

Geert De Rycke
Op de Oudegemse Baan in Oudegem (Dendermonde) is vrijdagavond een man meegenomen door de politie van Dendermonde nadat zijn stoppen even waren doorgeslagen. De man had met een schop de glazen deur van een woning ter hoogte van de Berksestraat vernield. Daarna zou hij de bewoners hebben bedreigd. Zij liepen naar de achterkant van de woning om zichzelf te beschermen. 

De politie werd verwittigd en zij kwamen snel ter plaatse. Zij konden de man kalmeren, waardoor erger werd voorkomen. Nadien werd hij meegenomen naar het politiekantoor. Het is nog onduidelijk of hij werd opgesloten. 

De feiten kaderen mogelijk in relationele problemen of stalking. Waarom de man die avond de deur vernielde is niet duidelijk. Het zou niet de eerste keer zijn dat de politie op dat adres ter plaatse moest komen. De brandweer kwam ter plaatse om de deur dicht te maken met houten platen. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jeske Steeman

  ik als moeder heeft recht om mijn zoon te verdedigen !!!! want ik weet de oorzaak van dit alles gebeuren ! dus ik pik geen vooroordelen als jullie niks weten ! ik wil gehoord worden ik wil hier een eerlijke rechtvaardige tegen artikel de getuigenis van mij en een getuigen die alles weet wie hier de oorzaak van is !!! mijn zoon recht op een eerlijke manier behandeld te worden!! en niet veroordeeld worden als niemand de echte waarheid weet dan ik en mijn getuigen !

 • Jeske Steeman

  Mijn zoon is niet goed begeleid door zijn thuisbegeleiding van 21 jaar ! na meerde noot kreten van mij van in februwari dit jaar ! die thuisb… en dokter hebben zomaar toegelaten om zijn plotse medicatie stop te zetten en niet de moeite gedaan om de nadelen te onderzoeken en naar mij te luisteren dat hij wanen had , door de nalatige en slechte begeleiding is mijn zoon zieker geworden en zullen hebben mij niet gehoord ! en daardoor is alles dit gebeurt !

 • Helena Frechier

  Hij is nogtans een hele vriendelijke jongen zegt altijd goeie dag tegen me en af en toe doen we een praatje.

 • Erwin Vandriessche

  En weer laat de overheid steken vallen, daar de man al gekkend is voor geweld bij die familie! Neen, er moeten eerst echt doden vallen hé!