Live optredens en feest op en rond Grote Markt

Geert De Rycke
De Dag van de Arbeid op 1 mei is in Dendermonde weer aanleiding voor een ‘rood feestje’. Sp.a Dendermonde zorgt voor een kroegentocht met veel muziek rond de Grote Markt op dinsdag 30 april en vertier in een feesttent op woensdag 1 mei.

Voor de jaarlijkse kroegentocht dinsdagavond zijn verschillende live-optredens voorzien in de café’s rond de Grote Markt. Vanaf 20.30 uur openen Irish pub, Cour et Jardin, Den Ommeganck, De Perel, Ouden Tinnen Pot, Den Hert, Sint-Joris, Tijl, Belfort en Bar d’O de deuren voor een stevige portie muziek. Er zijn optredens van Maes en Maes zingen Hazes, The Suburbs, Flinter, Boney, 3 Cool Cats, Crystal Tape, d’Elpees, The Wizards en Softthree. Er is ook 70-80-90-Party.

Op woensdag 1 mei is iedereen vanaf 14.30 uur welkom in de feesttent op de Grote Markt. Om 15.30 uur zijn er speeches van kandidaat voor de Kamerlijst Niels Tas en secretaris van het ABVV Dendermonde Gerrit Muylaert. Vanaf 16.45 uur kunnen aanwezigen genieten van vol-au-vent, balletjes in tomatensaus of vegetarische lasagne.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.