Jonge bestuurder duikt met wagen metersdiepe gracht in

De wagen dook enkele meters naar beneden in de gracht en kwam op zijn dak terecht.
Koen Baten De wagen dook enkele meters naar beneden in de gracht en kwam op zijn dak terecht.
Op de Tragel in Dendermonde is maandagavond een jonge bestuurder met zijn voertuig in de gracht terechtgekomen. Hij was daar aan het rijden toen hij plots de controle verloor over zijn stuur en enkele meters naar beneden dook met zijn voertuig. 

Het ongeval gebeurde kort na 18 uur. De chauffeur was daar aan hoge snelheid aan het rijden richting de brug van Appels, toen hij plots de controle verloor over zijn stuur. Hij ging nog vol in de remmen maar kon niet voorkomen dat zijn voertuig naar beneden duikelde. Er was een lang remspoor op de weg te zien vlak voor het ongeval. De chauffeur had niet gedronken en was niet onder invloed van drugs. Op het moment van de feiten waren er geen voetgangers of fietsers in de buurt. 

Hij slaagde er zelf nog in om uit zijn voertuig te kruipen en bleef ongedeerd. De wagen raakte zwaar beschadigd en moest getakeld worden. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. 

De jongeman kwam met zijn wagen in de gracht terecht.
Koen Baten De jongeman kwam met zijn wagen in de gracht terecht.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.