Exclusief voor abonnees

Jenti maakt opwachting in ‘Vandaag over één jaar’ om met handbike 20 kilometer van Brussel te veroveren: “Niet omdat je beperking hebt, dat je niet het maximum uit het leven kan halen”

Jenti De Smet is van kleinsaf gekluisterd aan een rolstoel. “Dankzij het televisieprogramma heb ik weer een doel voor ogen”, zegt hij. “Ik geniet van het leven.”
Geert De Rycke Jenti De Smet is van kleinsaf gekluisterd aan een rolstoel. “Dankzij het televisieprogramma heb ik weer een doel voor ogen”, zegt hij. “Ik geniet van het leven.”
Op Eén is een nieuw seizoen van ‘Vandaag over één jaar’ gestart en daar maakt binnenkort ook Jenti De Smet (26) uit Dendermonde zijn opwachting. De jongeman is gekluisterd aan een rolstoel, maar ging de uitdaging aan om zich gedurende een jaar klaar te stomen om met een handbike de 20 kilometer van Brussel af te leggen. “Ik ben zo blij dat dit programma me weer een doel gegeven heeft”, zegt Jenti. “Het is niet omdat je een beperking hebt, dat je niet het maximum uit het leven kan halen.”

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis