Heemskinderen verwennen wachtenden met peperkoek

Maarten, Wout, Stan en Lander trakteren de wachtenden op peperkoek.
Geert De Rycke Maarten, Wout, Stan en Lander trakteren de wachtenden op peperkoek.
De broers Cassiman, recent verkozen tot de Vier Heemskinderen die op 24 mei 2020 op de rug van het Ros Beiaard mogen zitten bij de ommegang, brachten vrijdagavond rond 19 uur vrijdagavond een bezoek aan de Grote Markt. 

De sfeer op de Markt zit er nog altijd goed in. Dj’s zorgen voor muziek, er kan zelfs een polonaise af en aanwezigen stillen de honger met frieten en pizza. Het bezoek van de Vier Heemskinderen zorgde voor een aangename verrassing. “We hebben peperkoek en lolly’s mee om iedereen te trakteren”, zeggen Maarten, Wout, Stan en Lander. “We konden daarvoor rekenen op peperkoekfabriek Vondelmolen, één van de hoofdsponsors van de Ros Beiaardommegang, om die peperkoek te bezorgen. Het is heel fijn te zien dat iedereen op de Grote Markt zo enthousiast reageert. Zo kriebelt het voor ons nog meer in afwachting van de Ros Beiaardommegang.”

De Heemskinderen worden op de Grote Markt als helden onthaald.
Geert De Rycke De Heemskinderen worden op de Grote Markt als helden onthaald.
Dansen om het wachten te doden. Daarvoor kunnen de aanwezigen rekenen op muziek  van DJ’s op de Grote Markt.
Geert De Rycke Dansen om het wachten te doden. Daarvoor kunnen de aanwezigen rekenen op muziek van DJ’s op de Grote Markt.
Frieten en pizza worden aangerukt op de Grote Markt om de honger te stillen.
Geert De Rycke Frieten en pizza worden aangerukt op de Grote Markt om de honger te stillen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.