Handelaarsvereniging Grandioos plant Winterhappening

De handelaars van Grembergen slaan met Grandioos de handen in elkaar.
Geert De Rycke De handelaars van Grembergen slaan met Grandioos de handen in elkaar.
Voor de eerste keer organiseert de handelsvereniging Grandioos, die recent boven de doopvont gehouden werd, een Winterhappening. Het moet vooral een gezellig gebeuren worden, waar jong en oud van kan genieten.

De Winterhappening vindt plaats op zondag 2 december. Van 11 tot 20 uur vinden er doorlopend optredens plaats. De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia bijt om 11 uur de spits af met een winterconcert. Om 15 uur komt Sinterklaas langs. Dansgroep Nele, de vendeliers van Volkskunstgroep Reynout en poppentheater Kalleke Step treden op. De muzikaalste middenstanders van Grembergen vormen zelf een gelegenheidsband en musiceren om 18 uur. Er zijn ook genoeg drank- en eetstandjes en een kidscorner. Om de gezellige sfeer te vergroten en de kou te verdrijven, zullen overal vuurtonnen op het terrein staan. Iedereen is welkom op het Karel Eekchoutplein, aan de Sportpleinstraat in Grembergen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.