Hallucinante snelheden gemeten aan Zogsebaan en Baasrodestraat

De politie van Dendermonde heeft vorige week de snelheid van 11.060 bestuurders gemeten. De controles vonden plaats op verschillende locaties op het grondgebied. Er werden 381 bestuurders betrapt op overdreven snelheid. 

De zwaarste snelheidsovertredingen kon de politie opmeten aan de Zogsebaan en de Baasrodestraat. Op de Zogsebaan werd een snelheid gemeten van 143 kilometer per uur, op de Baasrodestraat werd er 122 kilometer per uur genoteerd. Op beide straten geldt een beperking van 70 kilometer per uur. Beide bestuurders zullen zich dan ook mogen verantwoorden in de politierechtbank. 

Ook in de Vijfbunderstraat werden heel wat bestuurders (13 procent) betrapt op overdreven snelheid. Tenslotte werd op de Steenweg  naar Wetteren in Schoonaarde, waar 50 kilometer per uur is toegelaten, een bestuurder geflitst met 82 per uur. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter De Koker

    Niet alleen in de Baasrodestraat, ook in de Sint-Ursmarusstraat en de Scheepswerfstraat (beiden enkele richting en zeer smalle straten) wordt er vaak véél te snel gereden.. Als verkeersdrempels en/of al dan niet vaste flitsers nuttig kunnen zijn dan is het wel dààr !!!