Frituuruitbaters starten met online bestellingen van frietjes

Michelle Brion en Steve Claus bieden vanaf nu online bestellingen aan.
Geert De Rycke Michelle Brion en Steve Claus bieden vanaf nu online bestellingen aan.
Michelle Brion en Steve Claus, frituuruitbaters van ‘t Pleintje aan de Pijnderslaan in Dendermonde, zijn sinds vorige week gestart met online bestellingen voor frieten. Klanten kunnen hun bestelling online ingeven en het ticket komt dan binnen bij de frituur. “Wanneer we aan de bestelling beginnen, sturen we een sms dat ze mogen vertrekken om hun bestelling te komen halen", aldus Michelle en Steve. 

Het koppel is zes jaar geleden begonnen met het uitbaten van de frituur aan de Pijnderslaan. Sindsdien proberen ze regelmatig iets nieuws en voorzien ze ook regelmatig nieuwe gerechten. “Dit keer zijn we met een website in zee gegaan die het mogelijk maakt om online je frieten te bestellen”, klinkt het. “In de regio zijn er op dit moment nog niet zoveel. Je moet al naar Sint-Niklaas om hetzelfde systeem te vinden”, klinkt het. Via de website frietjesonline.be kan je surfen naar de frituur van jouw keuze en de bestelling doorgeven. Daarna komt er een kassaticket aan in de frituur en kunnen ze de bestelling toevoegen aan de lijst. “Een mail en een sms verwittigt nadien de klant wanneer we aan de bestelling zijn begonnen en dan vragen we om meteen te vertrekken", klinkt het. 

Een van de redenen waarom het koppel met dit systeem is begonnen is omdat ze een beetje buiten het centrum zijn gelegen. “Op deze manier kunnen we misschien nieuwe klanten aantrekken en het gemakkelijker maken voor hen", aldus Michelle. 

Het koppel heeft de microbe van thuis uit meegekregen. “Allebei onze familieleden hielden een frituur open en wij doen dit met veel passie. We proberen, in deze digitale tijden ook vernieuwend te zijn", klinkt het. In de toekomst zouden Michelle en Steve ook nog andere zaken willen uitproberen. “We sluiten niet uit dat we ooit ook leveringen aan huis zullen doen, maar voorlopig willen we eerst dit systeem goed laten werken”, klinkt het.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.