Foto-item: Brandweermannen uren in de weer op VPK om karton te blussen

Brand VPK
RV Brand VPK
Brand VPK
RV Brand VPK
Brand VPK
RV Brand VPK
Brand VPK
RV Brand VPK
Brand VPK
RV Brand VPK
De brandweer is al sinds vanmiddag in de weer op het terrein om de brand volledig onder controle te krijgen bij VPK. Het vuur ontstond rond 13.00 uur vanmiddag aan enkele verpakkingen van het karton achteraan de fabriek. Mogelijk lag een stuk glas aan de oorzaak van de brand. 

De fabriek zelf liep geen schade op, maar het zal nog even duren voor alles weer onder controle is. Heel wat werknemers van de fabriek, de politie en de brandweer zijn aanwezig op het terrein. De werknemers trekken de pakken open om alles te kunnen blussen. De brand is sinds enkele uren wel al onder controle, maar er moeten nog heel wat uren nageblust worden. 

De brandweer zal waarschijnlijk nog de hele nacht aanwezig blijven om zeker te zijn dat alles gedoofd is. De leveringen aan de fabriek worden ook uitgesteld voorlopig. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.