Folkavond in Zaal Roxy

RV
In het kader van het Feest Van De Folk vindt ook in Dendermonde een avond rond folkmuziek plaats. In Zaal Roxy vindt op vrijdag 3 mei ‘Siriusly Folked’ plaats, een op en top Dendermonds folkbal met enkel bands van eigen bodem.

Zo speelt eerst ‘t Jong Vollek, een band die opgericht werd door Dendermondenaar Bavo Janssens. Ook Roots, die al op grote podia stond, brengt muziek. Bovendien staan Sons of Sirius, die de avond organiseren, op het podium. “We hopen niet enkel folkliefhebbers aan te trekken, maar heel veel Dendermondenaren te mogen verwelkomen”, zeggen ze. “Hoewel het genre misschien niet bij iedereen bekend is, of velen de typische danspassen nog niet in de voeten hebben, hebben we bij eerdere activiteiten in Dendermonde wel gemerkt dat folkavonden hier in de smaak vallen.” Om de drempel te verlagen, vindt er voor de start van de optredens een korte initiatie folkdans plaats. De avond start vanaf 19 uur. Liefhebbers zijn welkom in Zaal Roxy, aan de Sint-Jorisgilde 11 in Dendermonde. Toegangskaarten kosten 8 euro in voorverkoop, 10 euro aan de kassa. Info: 0477/45.87.55 of via sonsofsirius@outlook.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.