Feest tijdens Special Stars Party

Special Stars Party ging door in het Gildenhuis in Grembergen.
Geert De Rycke Special Stars Party ging door in het Gildenhuis in Grembergen.

Heel wat bezoekers kwamen langs voor de vierde editie van de Special Stars Party in het Gildenhuis in Grembergen. De Katholieke Vereniging Gehandicapten (KVG) en de J-Stars organiseerden al voor de vierde keer de Special Stars Party. Dat feestje werd op gang getrapt door de S-Dansers van ShaMoDo-It. Om iedereen die dat wilde mee te laten genieten van het feestje, organiseerden de vrijwilligers van KVG vervoer. “Dat is een belangrijk aanbod, want veel mensen met een beperking hebben mobiliteitsproblemen”, zegt Solange Peirsegaele. “We organiseren de fuif omdat er in Dendermonde weinig aanbod is voor mensen met een beperking, zeker als het over feestjes gaat.” Op de Special Stars Party leefde iedereen zich uit, zowel mensen met als zonder beperking.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nathalie De Brabander

    Het was een top evenement ! Bedankt aan alle medewerkers om zo een leuk initiatief uit te bouwen tot een knal party voor onze special kids (stars) ⭐️✨ook een dikke Merci aan alle sponsors